Bonus 3 000 Kč za založení účtu

Získejte odměnu za založení účtu bez práce a bez jakýchkoliv poplatků. Nemusíte nutně měnit banku, protože nový účet budete mít zdarma. Nový bankovní účet si můžete jen vyzkoušet a dále ho nemusíte vůbec využívat. Dokonce ho můžete kdykoliv zdarma zrušit. Nicméně druhý nebo třetí účet přijde často vhod, může například nabízet výhodnější směnné kurzy v zahraničí. V případě, když z nějakého důvodu nelze zaplatit kartou k hlavnímu účtu a podobně. Přehled nejvyšších odměn na září 2024 naleznete níže.

Další odměny za založení bankovního účtu

Tipy, vychytávky a triky, jak získat nejvyšší bonus za založení účtu. Praktické zkušenosti od lidí, kteří odměnu získali, nebo bonus od různých bank pravidelně čerpají. Diskuze na téma bonus za založení účtu.

Proč banky odměnu za založení účtu nabízejí

Nový klient je pro každou banku doslova požehnáním, nejen proto, že jeho volné finanční prostředky leží na účtech banky. Například v případě, že klient zaplatí kartou, nebo hodinkami a mobilem, banka od obchodníka inkasuje provizi. Jde sice o velmi malou částku, ale víte jak se to říká, halíře dělají talíře. A čím více má banka klientů, tím více těch halířů je.

Banky mají spočítáno, že se jim motivovat klienty odměnou za založení účtu vyplatí. Vždyť bonus stejně zůstane v bance, alespoň tedy ve většině případů.

Změna banky je bez starostí

Díky takzvanému Kodexu mobility České bankovní asociace (ČBA) je změna banky nesmírně jednoduchá a bez starostí. Díky Kodexu mobility se nová banka sama postará o přenesení SIPO plateb a trvalých příkazů z původní banky. Klient je tak zbaven prakticky všech starostí spojených se změnou banky. Ke Kodexu mobility přistoupily prakticky všechny banky působící v ČR, ovšem týká pouze fyzických osob a běžných účtů.

Vaše peníze budou v bezpečí

Ať již zvolíte jakoukoliv banku, vaše peníze budou v bezpečí. Alespoň tedy do částky 100 000 EUR (přepočet na koruny). Vklady do této výše jsou totiž, ze zákona pojištěny. Případná výplata náhrad musí být zahájena do 7 pracovních dnů ode dne kdy ČNB oznámí platební neschopnost banky.

Porovnání cen Banky Pojištění vozidel Povinné ručení Životní pojištění Cestovní pojištění Telekomunikace Zboží Pojištění majetku Přehled půjček Půjčky zdarma Půjčka České spořitelny Rychlé půjčky Nebankovní půjčky Bankovní půjčky Rychlé půjčky na splátky SMS půjčky Zaplo na splátky Opakovaná půjčka Zaplo Půjčka Ferratum Jistá půjčka Půjčka na auto Konsolidace

Rychlá půjčka Zaplo Zonky